Post by gnawsobercypec on Feb 10, 2022 18:32:35 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшення токенів хак ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Foot Clinic - ASMR Feet Care משחק תפקידים uzk
Гра весела, але доступна для багатьох реклам. Не хоче грати.
Foot Clinic - ASMR Feet Care משחק תפקידים uzk
Забагато реклами. Помірно розважальний
Є багато реклами, але я не можу припинити грати, поки не закінчу гру
Забагато реклами!!! Я ніколи не грав у жодну гру з рекламою через мить. (Я не можу сказати хвилину, тому що вони з’являються частіше.)
Не вдалося отримати бонуси, оскільки "не завантажується реклама".
Foot Clinic - ASMR Feet Care Nhập vai eip
Все йшло добре, але потім це не дало мені отримати мої гроші. І я втратив 2000 доларів через зависання реклами😒😒😒😡
О Боже мій!!!! Я ніколи не грав у гру з такою кількістю реклами, як ця. Я думаю, що за 15 хвилин я переглянув 25 оголошень. Я маю на увазі серйозно... Я розумію, що вам потрібно їх мати, але це абсолютно смішно! Сама гра нормальна...але дуже швидко набридає.
Багато реклами не можуть впоратися з одним завданням, не подивившись на 2 оголошення, більше перегляду реклами, ніж ігрового процесу
Foot Clinic - ASMR Feet Care скачати APK безкоштовно Foot Clinic - ASMR Feet Care · Bottle Flip 3D скачати APK безкоштовно Bottle Flip 3D.
Fishing Clash: Рыбалка игра 3Д Симуляторы ulf
Реклама, і якщо ви перебуваєте в режимі літака, ви не отримуєте дзвінків, і більшість мобільних ігор не такі гарні.
Оголошення смішні! Не смішно!
Central African Republic - IndiaTIES
це викликає бажання спати, тому що є багато реклами.
Гра була весела під час гри, але вона не відповідає, навіть якщо у мене максимальна швидкість підключення до Інтернету. Я намагався відкрити її багато разів, вона не відкривалася, тому я просто видалив її
Жодна з оголошень не завантажиться, щоб отримати бонуси.
Так приємно, спробуйте, мій боже, якщо ви людина, яка любить asmr і приємні речі, спробуйте цю гру, це справді добре, моя роль, мені це ніколи не набридає😂
Я думаю, що це хороша гра, але мене не хвилює те, що я маю зберігати всі повідомлення, які покупці та продавці надсилають протягом ночі з моєю мамою, у мене буде гарна вечірка, ви завжди дякую за гру
Foot Clinic - ASMR Feet Care Jocuri de rol oafj
люблю це!! весела гра
Foot Clinic - ASMR Feet Care Jocuri de rol oafj
Реклама надходить, тому що гра внизу дуже багато дітей, реклама не приходить, деякі діти внизу цієї гри, тоді з'явиться реклама 2 оголошення 4 оголошення прийдуть запитайте у тата, а не від мами
Це нормально, пляшку з розпилювачем трохи складно використовувати
ДУЖЕ БАГАТО ОГОЛОШЕНЬ. Буквально реклама кожні 90 секунд і обов’язково кожен клієнт. Я розумію, що потрібно заробляти гроші, але гарне горе
Generally most of the top apps on Android Store have rating of 4+. ... Foot Clinic - ASMR Feet Care Download on Windows Foot Clinic - ASMR
завантажити Downtown Mafia: Gang Wars Game apk останню ...
Було добре 😐
Дуже добре, виглядає як справжня нога
Це повільно, деякі елементи не дозволять вам їх вибрати. У ньому йдеться про очікування завантаження оголошення. Тому ви не можете отримувати подарунки чи щоденні грошові подарунки. На глюк
Я зміг грати лише перший день, потім він багнув і навіть не завантажується
Забагато реклами..вона навіть спливає під час гри. Неприємно 😠😠
Може бути менше реклами? Буквально після кожної дії є реклама. Якщо ви хочете завантажити «гру» і витрачати більше часу на перегляд реклами, ця гра для вас!
Гра не тільки груба, дуже. нудно.
Я дуже люблю цю гру... Але.... Після кожного дотику/повороту/зміни з’являється реклама... Серйозно, тепер давай... Трохи надмірно, чи не думаєте ви... Я розумію, що ми отримуємо рекламу грати в «безкоштовні» ігри, але, як я вже говорив, є багато способів..
як усі інші казали... забагато реклами... ви очікуєте реклами з іграми, але з цим ви робите одну дію, а потім рекламу... і дія може зайняти 10 секунд... просто занадто навіть для мене та мене Я в порядку з рекламою в моїх іграх... я збираюся видалити
є багато yyyy реклами після того, як ми робимо будь-яку річ, реклама приходить і зупиняє нас, це хороша гра, ми не можемо сказати, що це дуже дуже гарна гра. Реклама з'являється і з'являється, тому мені не дуже сподобалася гра. які ваші відповіді вам сподобалася гра розповісти
купити у надійному інтернет-магазині на торговому майданчику Бигль! Girl Drawing Sketches.
Гра весела, має гарний звук та веселі інструменти. Я оцінив його низько, тому що на мій смак реклама трохи важка. У деякі дні у вас є кілька клієнтів, і між клієнтами буде реклама або навіть на середині процедури. Також вам доведеться подивитися рекламу, щоб отримати зароблені гроші. Через це я вирішив видалити.
Насолоджуйтесь ігровим способом до багатьох оголошень. Ви навіть не можете завершити clent до того, як з’явиться реклама, а потім вам доведеться чекати 13 або більше секунд.
Є багато реклами, але досить весела гра
Foot Clinic - ASMR Feet Care როლური თამაშები nya
Ці ігри настільки хороші, що в цій грі є проблема з рекламою
Це дуже весела гра, мені дуже подобається ця гра, це гра ногами
Оголошення. Оголошення. Оголошення.
Foot Clinic - ASMR Feet Care – Додатки в Google Play