Post by gnawsobercypec on Feb 10, 2022 18:38:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle: Diamond Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle: Diamond Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία χάκερ ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle: Diamond Star 2022 version ▞▞▞
पदॅधछोऐऐ
Cooking Dream Jocuri obișnuite egb
Block Puzzle: Diamond Star Łamigłówki esz
Ωραίο παιχνίδι
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι 24 ώρες είναι τόσο ενδιαφέρον, υποθέτω ότι έχουν περισσότερα από 50 μπλοκ παιχνίδια παζλ, αλλά αυτό είναι εκπληκτικό, μπορούμε να γυρίσουμε τα μπλοκ και έχουμε μια ακόμη ευκαιρία αν τελειώσει ο χώρος, μπορούμε να δούμε ένα βίντεο και να πάρουμε μια ακόμη ευκαιρία το και το καλύτερο πράγμα σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι υπάρχουν πολύ λιγότερες προσθήκες στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πρόσθετες μέχρι να μην έχουμε χώρο και να πάρουμε τη δεύτερη ευκαιρία Λατρεύω αυτό το παιχνίδι Θα το παίζω για πάντα
Αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό, είναι πιο διασκεδαστικό από άλλα, παίζεις και νιώθεις απόλαυση!
Σώμα και ψυχή
Όταν βλέπω για πρώτη φορά αυτή τη διαφήμιση του παιχνιδιού, πιστεύω μόνο ότι αυτό το παιχνίδι δεν ήταν προετοιμασμένο για μένα, αλλά στην πραγματικότητα κάνω λάθος, όταν κατεβάζω αυτό το παιχνίδι υπό την πίεση του αδερφού μου, μετά από αυτό όταν παίζω αυτό το παιχνίδι, μου φαίνεται wowww! τότε νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά προετοιμασμένο μόνο για τον εαυτό μου, προτείνω μόνο σε όσους είδαν αυτό το παιχνίδι να το δοκιμάσουν μια φορά και αργότερα να σκεφτούν πόσο καλό είναι το παιχνίδι! .Ευχαριστώ τους δημιουργούς που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι, σας ευχαριστώ πολύ.
Διασκεδαστικό, διασκεδαστικό και φιλικό προς τον χρήστη. Το μειονέκτημα είναι οι πολύ μεγάλες διαφημίσεις.
Φοβερό παιχνίδι.. αλλά οι καθημερινές προκλήσεις κόλλησαν μετά από 4 μήνες.. οπότε παίζω προηγούμενες προκλήσεις..
Op
καλό και ωραίο παιχνίδι
Διασκέδαση
Το παιχνίδι είναι ... Υπέροχο ! Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω! Πολλά πολλά ευχαριστώ ! Εξασκεί τον εγκέφαλο και, ταυτόχρονα, κάνει τον παίκτη να νιώθει πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος! Είμαι ευγνώμων και θα πω στους φίλους μου για ..! CLIO . 01.40 29/6/2020 Τι γίνεται με τη βαθμολογία μου; ? ?
Αυτό είναι ένα εντάξει παιχνίδι.
Ενδιαφέρον παιχνίδι
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που το λατρεύω
Είναι ένα ηλίθιο παιχνίδι, είναι τόσο απογοητευτικό που παγώνει και δεν μπορώ να περιστρέψω τα μπλοκ και μπλα μπλα και τόσα άλλα προβλήματα
Καλό παιχνίδι για λήψη
είναι φοβερό
Block Puzzle: Diamond Star እንቆቅልሽ mdua
Άριστα
Ωωωωω! γιατί δεν γίνεται η εγκατάσταση
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και είναι καλό για το μυαλό ενός ατόμου. Δίνει ηρεμία και τα χρώματα είναι μια χαρά να τα βλέπει κανείς στα πλακάκια. Σας ευχαριστώ
Είναι τόσο ωραία
Ατελείωτα βίντεο και διαφημίσεις. Μην το κατεβάσετε!
Καλό για το πέρασμα του χρόνου
Νομίζω ότι το παιχνίδι είναι βαρετό, αλλά είναι το μόνο παιχνίδι στο τηλέφωνό μου, οπότε πρέπει να το παίξω για να παίζω σάκε
Υπέροχο παιχνίδι😅😃😄
🏵🌻🌼🌹Ωραίο παζλ με πολύτιμους λίθους 🌹💐🌷🌺
Μερικές διαφημίσεις
Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι από όλα. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι . Πολύχρωμοι τούβλοι ανατινάζονται. 🤟🏻 Ευχαριστώ
Πληρωμή για premium "χωρίς προσθήκες" & μαντέψτε τι;!!? ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! Διαγραφή εφαρμογής
Αγαπήστε τα χρώματα. Απολαύστε την επίλυση στρατηγικής, εξαιρετική άσκηση του εγκεφάλου! Λατρεύω την άμεση απάντηση στην κριτική μου για το παιχνίδι 👌
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι δωρεάν.
Το παιχνίδι είναι πολύ υπέροχο, αλλά όταν ο παίκτης βγήκε στο παιχνίδι, δώστε διαφήμιση για να συνεχίσετε 😃😃
Πολύ καλή
προσωπικός
Υπέροχο παιχνίδι.
Το φοβερό παιχνίδι με βάζει σε σκέψεις 🤔
Τι ωραία εφαρμογή
খুব ভালো গেম কি এড বিরক্তি লাগে
Για μένα
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό!
Πολύ πολύ πολύ καλό
Μερικές φορές είναι εντυπωσιακό
είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.
Selvi
Λατρεύω 💕 αυτό το παιχνίδι 🎮 πολύ, αλλά είναι λίγο περίπλοκο, είναι φοβερό όταν βαριέμαι, έχω κάτι που μπορεί να με κάνει να νιώσω καλύτερα και ξέχασα οτιδήποτε άλλο μέχρι να τελειώσει η μπαταρία μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
τίποτα πολύ αλλά είναι διασκεδαστικό