(Android) Ancient Planet Tower Defense Offline neribotas pinigų įsilaužimas
Feb 10, 2022 18:44:52 GMT -8
Post by gnawsobercypec on Feb 10, 2022 18:44:52 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas pinigų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
Android application Gangsteriai.lt is ... Ancient Planet Tower Defense Offline APK
Šioje mobiliojoje versijoje trūksta ekrano šonų. Sunku susitvarkyti su viršininkais, bet vis tiek smagu
Patinka, nes nėra 100 nuolatinių priedų. Tai daugiau strateginis žaidimas. Sūnui patinka.
Aš sumokėjau už deimantus, kuriuos turėjau išvalyti tam tikrą lygį... Kai ruošiausi sumokėti už deimantus... Rodomas pranešimas.. KAŽKAS NESKO ĮSITIKO.. mano deimantai buvo nupjauti, bet pagrindas buvo sunaikintas... Tai žaidimas yra ne kas kita, o gerai suplanuota ir prižiūrima strategija, kaip priversti jus mokėti, o tada laimėti. Ir jei žaidėjas kažkokiu būdu siekia aiškų savo lygį, tada žaiskite arba žaiskite, bet priverskite juos mokėti...
Puiku, bet atrodo, kad kuo toliau, galiausiai turėsite mokėti, kad laimėtumėte smh, tai yra vienintelis minusas, išskyrus tai, kad aš jį myliu
Maniau, kad komentarai yra robotai, todėl nusiteikęs skeptiškai. Galiu patvirtinti, JOKIŲ SKELBIMŲ! Jokių velniškų reklamų <3 Padorus žaidimas.
Geras žaidimas, labai sudėtingas... bet... jie verčia susimokėti po kurio laiko. Jūs negalėsite pereiti aukštesnių lygių.
Linksma iki 5 salos. Nesubalansuoti bokštai gryniesiems pinigams 5-oje saloje. Aš pasakysiu, kad malonu, kad nėra skelbimų. Bet tiesiog sukurkite gerą TD žaidimą ir imkite už tai. Deja, žmonės mėgsta pagrobti pinigus. Aš pats įskaitant. Tiesiog žaisk iki 4 salos arba.
Wifi booster 1 km, Apple oriocenter, Rizede deprem 3 ekim, ... Opticum odin e2, Baseball softball dropped olympics, On the brink of divorce td jakes,
Puikus įdomus bokšto gynybos žaidimas. Harrisas, bet teisingas.
Per smulkmeniškas ankstyvam žaidimui. Atrodo, kad atlygis už šlifavimą ir bokšto atnaujinimą yra per mažas, kad iš tikrųjų padėtų.
Vaikinai, įdomus žaidimas. Tačiau juokinga, kaip norite, kad žaidėjai tęstų kitą žemėlapį, reikalaujant visų 3 žvaigždžių visuose etapuose. Tiesiog nesinori žaisti toliau
Nežinau, ką dabar apie tai galvoti, aš tik išmoksiu naudotis ginklais, o apie kitus dalykus sužinosite vėliau
Žaidimas yra geras, tačiau kai kuriuose lygiuose trūksta galimų strategijų, kurias galima išspręsti, įvairovės. Didesnės kainos bokštai nėra verti savo kainos. Išgyvenimas yra nesubalansuotas ir turi per stačią kreivę (nuo pasivaikščiojimo parke iki momentinio praradimo). GUI kartais trukdo pastatyti bokštą arba juos atnaujinti.
Gerai
Pažanga neišsaugota debesyje.
Smagu, bet viena iš didžiausių problemų yra tai, kad po bazės atkūrimo, nužudžius didelius priešus, lieka pakankamai auksinių monetų. Negalite atsinešti didelių ginklų, nes nėra pakankamai auksinių monetų. Ir nesvarbu, kiek visiškai patobulintų (visoje srityje) didžiųjų ginklų turite, tai nepadaro pakankamai žalos šarvuotų priešų robotams. Sveikatos juostos vos juda. Išleisite visus pinigus, kad atkurtumėte bazę, kurioje nueinate jausdami, kad tai didelė apgaulė.
Per mažai bokštų, tampa neįmanoma labai greitai tęsti be nemokėjimo laimėti mechanikus. Tai yra žaidimo dizainas. Žaidimai turėtų vykti pastoviu greičiu, be pašalinių trukdžių ar šlifavimo.
Kai kurios žaidimų aikštelės yra per lengvos, o kitos per sudėtingos.
Geras žaidimas, bet aukso stygius siekiant statyti sidabro kasyklas išgyvenimo režimu daro žaidimą skausmingą. Jei mažai sumažėjo 5 banga, paleiskite iš naujo
Žaidimas neišsaugo pirkinių, jei jis bus pašalintas ir vėl įdiegtas iš naujo (tame pačiame įrenginyje), kitu atveju tai puikus žaidimas.
Būtų gerai, bet norint pabandyti dar kartą reikia laukti arba mokėti, todėl pažaidžiu ką nors kita ir pamirštu grįžti, todėl neverta atsisiųsti.
Išleidau pinigus ir valandas, kad sužinočiau, kad kai kurie etapai yra tiesiog neįveikiami. Kai jūsų ginklai yra pilnos galios ir vis tiek negalite įveikti etapų, tai nenaudinga. Kūrėjai turi suprasti, kad smagu yra įveikti žaidimą, o ne būti mušamam. Švaisto savo laiką ir pinigus.
Smagu iki 4 etapo...tada verta žaisti...negalima pažengti į priekį, nebent išmeti tikrų pinigų...gėda, iki to momento buvo šaunu
Malonu. Gera bokšto apsauga. Žaisdami galite užsidirbti atnaujinimo žvaigždžių.
Ginklų žaidimas, tačiau kai kurioms bazinėms konstrukcijoms reikalingos auksinės monetos numetamos tik atsitiktinai. Kartais gauni daug, o kartais beveik nieko. Gali būti varginantis.
Įdomus žaidimas, pradžia lengva, bet darosi vis sunkesnė. Nusipirkau porą brangakmenių už 5 eurus. Po to pakeičiau telefoną ir brangakmeniai dingo. Susisiekiau su kūrėju, be jokių problemų jie man padėjo per porą valandų
Išbandžiau nemokamą versiją ir jaučiausi per daug apmokestintas. Jei nenorite leisti pinigų, tai tiesiog apmaudu. Neturiu problemų dėl mokėjimo už žaidimus, bet šis neįtikino manęs išleisti nė cento.
Linksmas žaidimas! Jei jums patinka bokšto gynybos žaidimai, jums tai patiks
Baigėte žaidimą nemokėdami už nieką. Tai ilgas ilgas ir ilgas šlifavimas, kad gautumėte pakankamai brangakmenių jūsų pagrindiniams ginklams, bet galiausiai mes galime tai pasiekti. Turite grąžinti pinigus ir išleisti brangakmenius, būdingus kiekvienam lygiui, kad laimėtumėte. Tai yra triukas.
Žaidimas turi gerą akių ir rankų koordinaciją. Ir man patinka, kaip žaidimas ateina ir pats tempas
Iš pradžių man patiko šis žaidimas, bet vienu metu jūs negaunate jokio aukso, kai jums reikia aukso, kad išgyventumėte, o tai yra labai varginanti. Negana to, norint atrakinti kitą žemėlapių rinkinį, kiekviename lygyje turite turėti 3 žvaigždučių įvertinimą, bet jūs negalite laimėti tol, kol nepatobulinsite savo ginklų, kurių neįmanoma surinkti pakankamai aukso, kad patobulintumėte savo daiktus jau turimuose raunduose. įveikti, bet negali judėti į priekį, kol nelaimėsi. Tai labai apsunkina
Netiesa, kad nereikia pirkti. Net kai esate arti laimėjimo, pridedami stipresni priešai, o tada pakartotinis startas pristabdomas bent 11 minučių, nebent jūs mokate!
Kitchen Scramble 2: World Cook Εύκολα vyo