Post by gnawsobercypec on Feb 10, 2022 19:06:06 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много примогема ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
Игра прилично касни, мислим да ова игра и даље ради 30фпс.
изгубио сам свој слицк, купио сам га јуче онда када играм данас игра се рестартује до времена пре него што сам купио слицк
забавно
4 зато што је то мој омиљени иоутубе и одбацио сам га када сам имао 3 године, тако да је невероватно, али сам га деинсталирао јер троши пуно моје батерије, тако да имам 2 телефона које имам да троши пуно ваше батерије, али огласи су у реду, али молим вас заустави огласе!
добра игра за децу
Свидела ми се игра, али не могу да добијем новац у трци
Најгора апликација. Не задржавате ништа што освојите или купите, а подршка је НЕВЕРОВАТНО бескорисна.
Веома забавно и цоол у исто време, у игри постоје различити ликови
Мој син је сачувао и сачувао за нови оддбод и када га је добио не може ни да се игра са њим јер жели да преузме лик кући
ова игрица је супер немам реци описати ову игрицу
Оддбодс турбо. Руни
Не волим ванземаљаца јер ванземаљац баца супер велику лопту
Па добра је игрица.
Најбоље
Лик који сам купио је управо поново закључан.. Мој множилац се враћа на к8 са к12. Да ли је ово грешка? Или ово радите само да бисте зарадили новац? Хух ?
Арсхман
😏😏🤔
Thief Puzzle - Can you steal it ? Teka-teki eoo
игра је блесава, али и даље волим игру и ко воли Минецрафт 🖒
Oddbods Turbo Run Аркаде yut
Ова игра је веома лака за играње. Молимо вас да додате пирате слицк, гусарски пого и гусарски Цаптиан са једним златним зубима. - Хвала вам за ГО ГАМЕ ТЕАМ
Веома забавно, али са много реклама
добре временске активности за моје дете
забавити, али је тако тешко променити карактер без куповине..
Ово је прва игра која укључује све ликове, укључујући Фусе, Пого, Бубблес, Невт, Зее, Јефф и Слицк.
ЕБ хорна норма
Добра игра, не воле је само моја деца, али и ја, али ако постоји било каква шанса да се ликови откључају прикупљањем више награда, требало би да буду одличне игре
Oddbods Turbo Run Arkade squv
👻👻🤩🤩🤣😁😀😆😉👻👻👻
Дошао сам да чујем јер сам чуо како људи говоре да је ово само звучни клон, били су у праву. Нека од средстава из Сониц Дасх-а се стављају у ову игру, или направите своју игру или идите кући
превише огласа. али заиста забавна игра.
оддбодс .
Превише огласа
игра је тако кул јер у његовом трчању ћеш добити неке ствари, можеш да урадиш велики ниво у можеш да отвориш један облик ОДДБОДС у ово је добро брзо када почнеш игру коју играш са Фусеом и отвориш под једним оддбодс је момци, свако има нешто да уради игру његов цртани филм да гледа да види како се игра и шта чудни људи раде неке ствари које раде и који чудни људи као што је Фусе воле да гледају ТВ и воле играча са резултатима и Њута она је слатка са животињама она воли берд она попут слатких животиња од санса
Они су чудни, забавни и ту су да трче! То су ОДДБОДС из вишеструко награђиване анимиране серије номиноване за Еми. Смејали сте се њиховим дивним лудоријама на екрану. Сада се припремите да превучете прстом и придружите им се у њиховој бескрајној авантури док спринтају, скачу и клизе свој пут преко Одсвила!
Забаван и заразан тркач. Волите слатке ликове!
забавна апликација, али за графику је потребна закрпа / ажурирање. Играо сам на свом старијем андроид уређају, новчићи се претварају у црни блок.
Гомила забаве и сјајне слике
режим штедње није у реалном времену? увек губите готовину и најбољу стопу -_- купљено је плаво и жуто и нестало је
Толико волим ову апликацију и имам много новца и чудног новца да стално губим то је тешко
Гоогле Плаи достигнућа нису дата
Oddbods Turbo Run Arkade squv
Ово је забавно, желим да наставим да играм када изгубим
Превише публицитета, али ми се свиђа
сладак и забаван, иако ми је тешко да преузмем друге ликове.
Добра игра за убијање времена