Post by gnawsobercypec on Feb 10, 2022 19:09:06 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Transilvanya Oteli Maceraları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Transilvanya Oteli Maceraları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ para kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Transilvanya Oteli Maceraları 2022 version ▞▞▞
Daha uzun seviye olabilir sadece 70 seviye var oyunu 2 kerem bitirme
Oyun güzel ama hiç güncellemediler bu yüzden üç yıldız aldı
Çocuklar bu oyuna bayılıyor ama en son güncelleme tam yüklenmeden oyunu kapatıyor....çok sinir bozucu!!
Ben oyunu bitirdim ama telefonma formatındaki oyunda oyun silindi şimdide oyun beni baştanı
Oldukça iyi, kardeşim onu seviyor! Seviyorum, balık dom eklemesi geldiğinde ve canlanamadığında sinirleniyorum. Ayrıca 4. seviyeye geldiğimde sinir bozucu buldum ve sonra kilitlendi. LÜTFEN BUNU DÜZELTİN!!!! Ama hoşuma gidiyor. CRAZY LAB oyunları yapmaya devam edin. Ama LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lütfen 30 Şubat 2020'ye kadar cevap verin. Her gün bir cevap için kontrol edeceğim. Bir kez daha, YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!!!!😢😢😣😣😯😯
25. seviyedeyim ve tamamen dondu!!Bu oyunu seviyorum lütfen bunu düzeltin!!! Teşekkürler!
モンスター・ホテル・アドベンチャー アドベンチャー ibkj
Dünyadaki otelleri keşfetmek için tek bir otelle İndir Hidden Hotel: Miami Mystery apk Transilvanya Oteli Maceraları - Koş, Zıpla, Yap!
Ortalıkta bir oyun ama güzel 💎💎💎😷
Bu uygulamayı seviyorum. Saatlerce oynuyorum!!
İşte
Keşke yeşil suya düştüğünüzde hemen öldürmeseydi
Oyunun müqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqjdjkkkkkkkkkk ya ben bu filmin mutluyayım birde yüzündenq oyunuq aşçı mutlu olabilirim şimdi şimdi oyunla mutlum; Oyun çok güZel ama başlarda kazmasi beni biraz sinirlendi Sonra oyun coooook yavaş yükleniyor lütfen bir sey yapabilirsin lütfen bir sey yapın ma onun dışında her şeyi çok güZel
Oyun hep atıyor o yüzden 2 yıldız veriyor neden 1 yıldız veriyorsan oyun biraz olduğu için 2 yıldız verdim ama 1 keremda hep atıyor
STRIKERS 1999 Аркадни ttc
oyunu beğendim ama 7. seviyeyi geçmene izin vermiyor
Oyun yeterince eğlenceli ama sadece 5 şişe enerjim olduğu için çok uzun süre oynayamıyorum. bir enerji kazanımına veya kaybına mal olur. Herhangi bir zamanda buna değecek kadar uzun süre oynayamadığım için kaldırıyorum.
モンスター・ホテル・アドベンチャー アドベンチャー ibkj
Hotel Transylvania Monster Mayhem Yeşil Sandık - ÇiçekSepeti
Bu oyun korkunç. Yaş sınırınızı yazdıktan sonra yüklenmeye başlıyor ve ardından... POOF! Donuyor. Ve sonra... POOF! Ana sayfaya dönüyorum. 😑 Zamanımı boşa harcadım. Kendinizinkini boşa harcamayın. Çok hayal kırıklığına uğramış. Ve ben sadece 11 yaşındayım.
Oyun çok kötüydü. İrenç bir oyun bir yıldı bile haktekmiyor
biraz zor
... “Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili“ Dracula ve ailesinin lüks bir canavar gemisinde başlayan tatil maceralarını beyaz perdeye taşıyacak.
ilk bölümünden sonra dondo bence doldurmayin
hiç güzel değil başlamak için basıyorum ama olmuyor 😶😶
Oyun beni atıyor çok saçma çok zor hiç aşırı derecede berbat berbat
Çok mutsuzum, oyunun fikrini, grafiklerini ve her şeyi seviyorum ama bir seviyeyi bitirdiğimde oyun dondu, lütfen güncelleyin çünkü sorunsuz oynamak istiyorum😊
donmaya devam etti
İncelemeleri okuduktan sonra indirme konusunda şüpheci davranarak bir şans verdim. Bunun bir oyun değil, bir reklam geliri makinesi olduğunu şimdi onaylayabilirim. Seviye 20 saniye süren her seviyeden sonra 2 atlanamayan reklam alıyorum ve ardından bir dakikalık reklam izliyorum. şaşırmış geliştiriciler, bir izleyici kitlesine sahip olmak istemeyi öğrenmediler, bunun gibi reklamlarla onu bilmeceler, çoğu insan çabucak kaldırıyor. Her 5 seviyeden sonra reklam, her seviyeden sonra 2 reklam UNISTALL
Otel Transilvanya 1 T Rk E Dublaj Film Izle
Zaten eskidendi oynardım ettik çok güzel oldugunu biliyorum kesinlikle tavsiye ederim ha bu arada filminide izleyin 😊❤ için Başa çıksın sndnjjdjdjeidjjdjdhdhehjsjwkworuehjsmchdjwkdjeufhsjmxmcjwjdhjwmchdjwjdnwjxijfhwjxjwhudjhdhjejxjchiwkxnfjwjxnjdiwmxhdjjsjchwhjsjdjjeusidjrjhsudjwjjdifjwjjdmcisjjdjsjdjwjifjjsjdjdjmdjdjdjrjjrjejejjeuejjrjrjjrjrjjrjrjjrjsjdhdjejjsjdjdjdjjdhrhrhjdjdjrjjrjrjrhjrhrhhrhrhrhhrhrhrhhrhfhfhfhhffhfhhfhrhhrhrhrhufhrhrhrhhfhrhfhhrhhrhhrhrhruhrhrhrhrjjrurjjrjrjjrj
Eğlenceli sürükleyici bir oyun.
sürekli bozuluyor biden geçmiyor oyun
Transilvanya Oteli v1.1.77 PARA CHEAT APK, Reliance Big Entertainment Studio tarafından üretilen Android platformundaki en ünlü oyunlardan