Post by relovesoftlerb on Mar 16, 2022 2:40:54 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Japonca dil ve kanji öğrenin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Japonca dil ve kanji öğrenin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok mücevher için hileler ▞▞▞
▞▞▞ Japonca dil ve kanji öğrenin 2022 version ▞▞▞
Premium için iyi ücretsiz uygulama istiyorum 💜
Keşke her ders arasında 10 saatde saatlerden:/ 5 yada en 8 saat. Bu yol 1 puan kırdım . Harfleri öğrenme kısmı çok fazla donuyor . Bunun dışında arıyorum
İyi
Çok iyi bir uygulama, yakın zamanda indirdim.. Yani uygulamayla ilgili deneyimim şu ana kadar iyi oldu.
iyi
okadar japonca öğrenmeye çalışarak ve yaratmak için! Cidden bu aracı asla istemem ben japonca çok yardımcı ediyo peki ya siz öğreniyorsunuz? Bu arada size uygulama size bu uygulama bens uygulaması tavsiye ederim iyi yada görselde ne olduğu yazıyordu.kendimden beklemiyorum ama inş tam öğrenip anime izlerken alt yazı okumak Zorunda kalmam şimdi ÖNE çıksın diye rastgele ow evet LGUŞOUFLIUILFILFYUFLIIULFILUGGLUIUGILLGUIUILGGUILLIUGGUILLIUGILUGGULILUIGLKHGHLJFUTDTHDSEGRARGSEFGBXCVBNCMBNJJLGIHKLOLYIIOPUAUOPŞQIOĞİAOİIPAOPIİOAPJİOJPŞAOHIŞAIOŞUSIOŞHSOIUŞŞSHIOLJKHSKLJGSKGJHSKUYFELYIFLSUIGULIGSKLUGSLUJGSIYLGDHMJFDLHJFDTUILYDIOGIIODYGFOIPUIYİOIJAIOPİAĞIİOAŞIİPJŞİOAOŞJİALŞJKAŞLJHAJKHLJAKHJLLGUŞOUFLIUILFILFYUFLIIULFILUGGLUIUGILLGUIUILGGUILLIUGGUILLIUGIL
Tam gibi bir uygulama yapmıyor sürekli reklam sizi sık sık da bayıldım!
Bu uygulama, başka bir dil öğrenenler ve daha geniş bir kelime hazinesi kazanmak için bir şeye ihtiyaç duyanlar için çok kullanışlıdır. Kelimeleri rastgele öğrenmenizi sağlayan diğer uygulamalar yerine kelimelerin ve derslerin temalı olmasını seviyorum.
Derslerin genel tasarımı iyi göründüğünden ve sorularla devam eden zamanlı dersler fikrini sevdiğim için daha fazla yıldız vermek istiyorum. Ancak günde 5 dakika ödemeden uğraşmak bile zor. O zaman, özellikle yalnızca bir dille ilgileniyorsanız, prim maliyeti çok fazladır. ücretsiz geçişte 10 dakikaya kadar çıkmanızı veya çok indirimli bir fiyata bir dil için premium seçeneği vermenizi öneririz.
Ne yazık ki size kanji veya değiştirilmiş Kana seslerinin nasıl çizileceğini göstermiyorlar. Bunları ekleyin ve harika bir uygulama olur, ancak tüm dili öğrenmek istiyorsanız bunlar bir zorunluluktur.
Zorunlu bildirimler uygulamada kapatılamaz. Sosyopatik açgözlü geliştiriciler, aklı başında olana kadar kafalarını duvara vurmalıdır
Çok iyi tavsiye ederim. Çoğumi uygulama ve sonrasından premium PREMİUM müşterilerinin başlarının etini yer. Ama damla gitti bu karşılaştırma. Ayrıca görsel ve teknikte de ayrı bir hoş
Şimdiye kadar iyi. Bir ön deneme yapacağım.
oturum zamanlayıcısı, kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey yapmazsam, uygulamayı 10 saate kadar sıfırlar. Son güncelleme bu uygulamayı kullanılmaz hale getirdi, sadece eklentilerden bahsetmiyorum, aynı zamanda oturumdan sonraki ekran sayısı da çok fazlaydı.
5 dk çok kısa
iyi işte can
Çok kullanışlı ve güzel bir mülk sahiplerine bir dil uygulaması
Çok iyi bir uygulama. 1 - 2 ayda japoncanın çocuklarında gözlemlenmiştir. Teşekkürler!
Rezalet! Uygulamaya katılmıyorum. Hiç beğenmedim. Lütfen sorununuzu çözün. Denemek. Cihazım, HUAWEIPADT5.
Süre sorunu gerçekten harika!
Bu şimdiye kadar sahip olduğum en iyi uygulama. Premium biraz pahalı ama buna değer. Kavraması kolay, düzen harika ve algoritma gerçekten iyi çalışıyor. Herhangi bir uygulama satın alacağımı hiç düşünmemiştim ama bu gerçekten buna değer. Kanji furigana yazı stilini seçebilseydim mükemmel olurdu.
geliştirya yeni denemekler ioçin harika bir uygulama
Bence güzel günde 5 dknızı ayırıp bir şeyler öğrenelim
Yavaş öğrenenler için harika bir uygulama! Günde sadece 5 dakika ayırabiliyorsanız, uygulama ücretsiz bir sürüm olarak güzel, sadece bu uygulamayı kullanacaksanız, tam sürüm aboneliği satın almanız akıllıca olur, ancak benim gibiyseniz.. Ben öğrenmek için daha yoğun bir uygulama kullan uh t tazelemek için Drops kullanmayı ve birkaç dakikam olduğunda belirli karakterler veya ifadeler üzerinde çalışmayı seviyorum harika bir uygulama!! Aynen böyle devam!
일본어, 한자와 히라가나, 가타카나 배우기 교육 pgr
Harika bir uygulama değil ama korkunç da değil. Daha fazla inceleme yapardım, ancak uygulamanın geri kalanının denemem gereken sınırlı bit kadar dikkat çekici olup olmadığını görmek için ödeme yapmıyorum. Bu uygulamanın, bilgi özümseme ve tutma yerine hız için oluşturulduğundan, uygulama dışında ciddi bir özveri olmadan bir dili nasıl öğreteceğini göremiyorum.
Harika bir uygulama, güzel grafiklere ve okuduklarınızı duymanız için eşlik eden seslere sahiptir. Günlük damlalar halinde öğrenmek benim için çok yardımcı oldu haha. Kendimi daha uzun kendi kendine yönetilen öğrenme oturumlarına disipline etmeye çalışmak yerine. Her gün bir noktada her zaman 5 dakikam var.
İyi
Hmmmm gerçekten bana hiçbir şey öğretmedi.
Güzel indir ben çok iyi öğreniyorum
Learn Japanese Language, Kanji Ta’lim kfu
Gayet güzel ama 5 dk çok az ücretsiz olarak daha fazla süre olmalı
Ben öğreniyorum öğrenyi çok sevoyorum.Hatta bayılıyorum.Güzel bor şekilde.Ama keşke bir gibi anlatsa.Ve 5 bence okul az.Ben bu hocalarımı deftere yazarken sürem bitmiş oluyor.Ve ben bu uyguladan, yararlanamıyorum.Nolur súreyi 15 ya da dadan yararlanamıyorum. 20 dakikaya alın.En içinde biz ayarlanabiliriz.Yani nasıl cümle kurulur.Zamirleri.Falan bunlar gibi ayrıntılar eklense harika olur.Umramı yorumum boyutundadır.
bu uygulamayı her açtığımda kapanıyor😭
Grumpy Bears Alkalmi vbif
Bu uygulamada size öğretilecek olan yol, inanılmazın ötesinde. Muhteşem! Ama ücretsiz kullanıcı olmak için sadece 5 dakika!? Benimle dalga mı geçiyorsun?