Post by relovesoftlerb on Mar 16, 2022 2:59:04 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Saznajte Poljski ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Saznajte Poljski IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара за више токена ▞▞▞
▞▞▞ Saznajte Poljski 2022 version ▞▞▞
Добро
До сада одлично, мала јачина звука у апликацији. Али добар формат.
Одлична апликација!👍👍👍👀
Звук је пренизак, покушајте мало да подигнете тон да га добро чујем, и хвала
Saznajte Poljski Образовање zml
добра апликација
👍👍
волим ову апликацију
Ектра је
Ова апликација има неколико правих речи, али осим тога, увредићете некога хаха као ние нарзекај у апликацији значи да не можете мало да се жалите на језику, то је као да се даје наређење и то значи да се не жалите
Преузео сам ову апликацију пре предстојећег путовања у Пољску и желим да могу да кажем и препознам неколико љубазних речи. Ова апликација ми то омогућава.
Добрзе
одлична апликација
Не бих ово описао као туториал програм који подучава као структурирани курс учења, али је веома користан референтни водич, посебно у погледу изговора.
врло корисно
Користио сам речи, фазе научио од Пољских људи које не познајем и они су рекли "ваш лак је веома добар!" Један коментар: помогло би да се фразе изговарају мало спорије. Одлична апликација за учење
Сјајна апликација, веома корисна.
Добри
Logic: code breaking פאזל jze
Свиђа ми се ова апликација
Лепа апликација
Превише огласа. УРЕЂЕНО: да, то је проблем, понављам превише огласа. Имати огласе је у реду, али ова апликација отвара оглас сваке секунде и немогуће је користити. У дуолингу имате огласе и користи се на добар начин. Чак и нешто што "гледам" њихове рекламе јер они то заслужују, ваша апликација не.
ли је веома добар
Lær Polsk Læring mjzl
Корисно за Пбс
Добар је и веома је користан, али то је више апликација која може да говори уместо вас уместо да учи, више волим да причам уз апликације уместо да само додирујем и пустим да говори уместо вас, нема структуре или метода учења за течност
Learn Polish تعلیمی glid
То је прелепа апликација
кориснички интерфејс са детаљним разговорима о свакодневној употреби.. побољшан јасним изговором.. заиста лепо.. хвала
Ја сам Пољак и нисам видео грешке у изговору! Веома добро обављено.
У реду.
До сада веома добар и једноставан за коришћење. На мени је да вежбам и учим. Али ово је велика помоћ.
Одличан за почетнике и путнике топло препоручујем.
еу амеи о аплицативо! да пара апрендер пленаменте цом еле. порем еу сенти фалта де динамицас, куиз е етц. мас фора иссо, е муито бом. рецомендо муито.
Әла
Велцоме витами је погрешно написано као витај, тако да нисам могао да верујем апликацији, али је била лепо подешена да је ово уређено, не бих имао проблема.
НАЈБОЉА АПЛИКАЦИЈА..